Wat doen wij

Duotech is gespecialiseerd op het gebied van alle voorkomende installatie werkzaamheden in en rondom uw woning, garage, bedrijfspand, schoolgebouw etc.

Hieronder volgt een beknopt van wat wij zoal doen. Staan de werkzaamheden die u in gedachten had er niet bij? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en we gaan samen op zoek naar een passende oplossing!

Elektra/Ventilatie/Verwarming

  • Ventilatie systemen voor uw badkamer / keuken / wc / woonkamer of slaapkamer;
  • Lood / koper- en zinkwerk  bijvoorbeeld een dakgoot vernieuwen of schoonmaken van uw dakgoot;
  • Alles op het gebied van verwarming zoals het aanleggen van een complete cv installatie of het vervangen van een cv ketel;
  • Elektra, variërend van spotjes in het plafond tot stopcontacten in de muur etc.;
  • Duurzame en energie besparende technieken zoals zonneboilers / zonne panelen en warmte terug win systemen;
  • Loodgieterswerk. Hierbij kunt u denken aan het verleggen van leidingen voor uw keuken. Of riolering of gasleiding aanleggen.

Sanitair

Duotech is een expert op het gebied van eenvoudige tot luxe badkamers / toilet of keukens. Wij kunnen u uitstekend helpen bij het ontwerp en de aanleg van uw nieuwe badkamer/toilet. Ook is het mogelijk in overleg met u een afspraak te maken bij een showroom. U kunt terecht bij de showroom van onze leverancier Plieger in Zaltbommel of een andere vestiging van Plieger. Samen met  de leverancier geven wij u deskundig advies en een ontwerp dat geheel voldoet aan uw wensen!

Kortom: wij kunnen uw complete badkamer of toilet verzorgen. Omdat wij samenwerken met diverse aannemers,  kunnen wij tevens uw complete verbouwing/nieuwbouw verzorgen. Wij nemen u dit graag uit handen en garanderen een optimale oplevering zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.